Grups

La Bodegueta del Poble Sec elabora menús de grup amb resultats molt òptims, avalats per les opinions que ens transmeten els nostres clients.

Des de reunions familiars, aniversaris, comiats de solters, fins a dinars i sopars d'empresa, sense oblidar-nos de moltes empreses operadores de visites guiades per Barcelona, que també vénen confiant en la nostra experiència, així com de firmes expositores en Salons Monogràfics Firals, que sol liciten els nostres menús de grups per la seva proximitat als Recintes Firals de Plaça d'Espanya.

La reduïda superfície de La Bodegueta del Poble Sec, conjugada amb la seva decoració i el tracte envers els clients són paràmetres suficients per transmetre al grup un ambient càlid, acollidor i molt familiar, recordant a les antigues cases de menjars.

El nombre de comensals per sol licitar pressupostos de grup es fixa en un mínim de 10 persones i un màxim de 45, aforament del local, estudiant-també en aquest cas per sol licitud del grup la reserva del local en la seva totalitat.

Els menús de grup sempre són personalitzables a les exigències i necessitats del client, segons sigui el caràcter de l'esdeveniment. No obstant això a títol informatiu es citen seguidament dos menús generals que donen una idea de la nostra línia de treball, susceptibles aixi mateix de contractar.